1. Fabók Ildikó beszámolót küldött sikeres cursilloról.

2. Munkatársképzés:
• Fabók Ildikó, Juhász Karcsi, Velencei Kati írásbeli, Gulyás Zsolt, Várdai Judit, Csákóy Gyuszi, Kovács Ádám, RL szóbeli beszámolót adott a rektor képzőről.
• A grémium döntést hozott, hogy a júniusi munkatársképző folytatásaként folyamatos munkatárs iskolát indít még júniusban. A helyszín Bp-központú legyen. Erre RL intézkedik.
• Felkérjük Várdai Juditot, Fabók Ildikót, Juhász Katit és Kovács Ádámot, hogy a jegyzeteikből Arsenio előadásának egy-egy részét írásban foglalják össze, és 06.05.-ig a grémium tagoknak küldjék meg. A felosztást Judittal egyeztessétek.
3. Cursillo:
• Gilyén Elemér ismertette a júniusi 75. ffi cursillo felkészülését, a munkatársakat. Az eddigi jelentkezők száma 5 fő. Minden közösséget kérünk a küldésre („baráti alapon”!)!
4. Utócursillo, régiók:
• A Pest-Belvárosi régió cursillistái számára szeptember 11.-re lelkinapot tervezünk, melyet Szűzanya névnapjához és a tanévkezdethez is kapcsolunk. A helyszíne a Szt. Kinga közösség terme az Egyetem téren.
5. A grémiumok I. félévi időpontjai és helyszínek:
05.25. kedd 17.30 KPSZTI, Bp.VI. Városligeti fasor 42.
06.09. szerda 17.30 Szt. Kereszt Plébánia I. em, Bp., Üllői út 145.
06.22. kedd 17.30 KPSZTI, Bp.VI. Városligeti fasor 42.
Tervbe vettük grémium tartását régiós ultreya-hoz kapcsolódva.
6. Események.
• DVD-n összeállítjuk az 1995-ös pre-encuentro, az 1997-es Eduardo Bonnin részvételével zajlott országos munkatárs találkozó, és a 2009 évi 20. éves találkozó felvételét. A titkárságon lesz kapható térítés ellenében.
7. Pünkösd hétfő:
• Hat lehetséges alkalmas munkatárs sem tudta vállalni távolléte miatt a szervezést. Lemondom a részvételt.


2010.05.17. AMDG de colores Rébay Lajos