Velencei Kati betegsége miatt a szervezési feladatokat átvállaltam, ezért kérem, hogy a jelentkezéseiteket fabok.gyorgyne@gmail.com levélcímre írjátok, szeptember 26-ig.
A lelkigyakorlat október 10-én, pénteken, a 18:15-kor kezdődő vacsorával indul, és vasárnap, október 12-én a 12:15-kor kezdődő ebéddel ér véget.
A költség: 11.000,- Ft.
A szobák egyágyasak, házaspároknak pótágyazható egy-egy szoba.
A jelentkezéseiteket érkezési sorrendben tudom figyelembe venni, a ház befogadóképességét, - 30 fő - és a lelkigyakorlat sajátosságát szem előtt tartva.
Az alábbiakban olvashatjátok a ház saját meghívóját is, amelyben más, a cursillótól független információk vannak.
Várom a jelentkezéseiteket!

De colores!
Fabók Györgyné Ildikó

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Lelkigyakorlatozó!

A következőkben minden információt megtalál a lelkigyakorlatra vonatkozóan:

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS:

A lelkigyakorlat 18.15 kor kezdődik közös vacsorával, és ebéddel ér véget (12.15).
Érkezés 16.30-tól-18 óráig. Érdemes úgy érkezni, hogy a lelkigyakorlat meghirdetett kezdő időpontja előtt még legyen elégséges idő a regisztrációra, a szobák elfoglalására, a házzal és a hellyel való ismerkedésre.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
A lelkigyakorlat teljes költsége 11.000,- Ft. Ez tartalmazza a szállást és a teljes ellátást.

11742087-20051651 OTP számlaszámra

a kedvezményezett neve: Szív Lelkiségi Központ

A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a saját nevét, csoport nevét és a lelkigyakorlat időpontját.
Ezt az összeget beleszámítjuk a részvételi díjba.

Ha valaki OTP vagy MKB SZÉP Kártyával szeretne fizetni, kérjük, ezt előre jelezze.

SZÁLLÁS, ELLÁTÁS, SZÜKSÉGES HOZNIVALÓK:

Kérjük a lelkigyakorlatozókat, hogy hozzanak magukkal: törölközőt, házi cipőt/papucsot, papírt, írószert. Katolikus Biblia minden szobában van.
Ajánljuk még a kényelmes benti ruhát, bakancsot, kirándulásra, erdei sétára alkalmas ruhát. A ház kertjében is lehet sétálni, tavasztól késő őszig a kerti padokon pihenni.

Egyágyas szobákban helyezzük el a lelkigyakorlatozókat. Egy apartman két egyágyas szobából és egy kettejük számára közös WC, tusolós fürdőszobából áll. Kivételes esetekben, a szobákban matraccal tudunk pótágyazni. A házban lifttel is lehet közlekedni.

Ha valakinek diétára van szüksége vagy valamilyen egészségügyi problémája van, kérjük, jelezze a jelentkezési lapon. Csak az előre jelzett diéta igényt tudjuk figyelembe venni.

MEGKÖZELÍTÉS:

A Szív Lelkiségi Központ megközelítése Budapestről:
Autóval: A 11-es főútvonalon Tahitótfalu központig. A „Váci rév” jelzőtáblánál ill. a híddal szemben balra fordulva a hegyoldalon 300 m-re van a ház. A Bartók Béla út vezet a Villasorhoz. A GPS-nek jobb a Bartók Béla utat megadni. A Háznak saját parkolója van.
Autóbusszal: Autóbusz Újpest-Városkapu megállótól (kék metróval megközelíthető) 7-es állásról, óra 35 és 55-kor (880; 890 számú autóbusz) indul. A jegyeket vagy a pénztárnál, vagy a jegykiadó automatánál előre meg kell váltani, mert az autóbusz állomáson a buszvezetők nem adnak ki jegyet. A menetidő normál esetben 50-55 perc, TAHI-HÍDFŐ megállónál kell leszállni. Onnan a Bartók Béla úton a hegyoldal irányában 300 m.
A szentendrei HÉV végállomásától húszpercenként indul buszjárat. Mindkét buszról a „Tahi Hídfő megállónál” kell leszállni.

Ha többet szeretne megtudni programjainkról látogasson el a honlapunkra: www.szine.hu

Amennyiben bármi további kérdése van, keressen minket a fenti elérhetőségeken (H-P 8:30- 16:00)

Szeretettel várjuk a lelkigyakorlatra!

Szív Lelkiségi Központ
2022 Tahi, Villasor 7-9.
Tel/fax: 26/387-162; +36 207700994;